Kransekage stænger/Kransekage konfekt.
500 g marcipan stuetemperatur
250g sukker
110 g pasteuriseret ægge hvider
Fremgangsmåden.
Marcipan blandes med sukket røre på røremaskine. Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt røres i 5 min og klar til brug. Massen kommes i sprøjtepose men en tyl som er en tyl med fladbund og en anden sprøjte pose med en sløjfe tyl . Kom bagepapir på bagepladen Stængerne sættes af på bagepapir med afstand bages på 180 gr. Bages til de er gylden brun. Man forme stængerene dryp fingenere i lidt vand da det er nemmer at forme stængerne.
Kransekage konfekt bruger du den sammen opskrift og og kommer bagepapir på bagepladen. Kom massen op i en sprøjteposen med en stjerne tyl. Kransekage konfekten sættes af på bageplade med bagepapir,og bages ved 180 grad til de er gylden brun