Kransekage stænger/Kransekage konfekt. 


 500 g marcipan stuetemperatur 

 250g sukker 

 110 g pasteuriseret ægge hvider

Fremgangsmåden.

Marcipan blandes med sukket røre på røremaskine. Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt røres i 5 min og klar til brug. Massen kommes i sprøjtepose men en tyl som er en tyl med fladbund og en  anden sprøjte pose med en sløjfe tyl . Kom bagepapir på bagepladen Stængerne  sættes af på bagepapir med afstand bages på 180 gr. Bages til de er gylden brun. Man forme stængerene dryp fingenere i lidt vand da det er nemmer at forme stængerne.

Kransekage konfekt  bruger du den sammen opskrift og og kommer bagepapir på    bagepladen. Kom massen op i en sprøjteposen med en stjerne tyl.  Kransekage konfekten sættes af på bageplade med bagepapir,og bages ved 180 grad til de er gylden brun