Fondant Brighht White 12,5 kg bedst før den, 30-01-22

464,00 kr.
Varenummer: 116314

 FunCakes, er fondanten mere fast, mere elastisk og du kan få en endnu mere jævn og glat overflade end før.

På grund af den ekstra fasthed er fondanten let at arbejde med, under enhver tilstand, hvilket gør det godt at også bruge i varmere og fugtige klimaer. Plus, fastheden mindsker chancen for den revner.

Sig farvel til den frygtede "elefanthud"!

Takket være den ekstra elastiske opskrift er fondanten mere fleksibel og smidig end før og du kan lave bedre og skarpere kanter. Dette gør det også endnu nemmere at modellere med FunCakes fondant, og alle former og designs kan nu nemt laves. Fejl kan fjernes meget bedre, og fondanten kan rulles ud ekstra tyndt. Ønsker du at skære former i fondanten, end du er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer. Den nye opskrift gør den velegnet til alle, fra nybegyndere til professionelle!

FunCakes fondant er egnet til at blive indfarvet med pastafarver. Efter du har indfarvet fondanten, lad den da hvile nogle timer og ælt fondanten igen før videre brug. FunCakes fondant fås i mange forskellige farver.

For at dække en rund kage med en Ø på 24/26 cm har du brug for ca. 600 gram fondant. Hvis du ønsker at lave dekorationer som en bue, tilføj da en smule tylose pulver

Ingredienser: sukker (79%), vegetabilsk fedt (palme-kerne, palme), glukosesirup, vand, fugtighedsmiddel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330. Kan indeholde spor af: mandler. Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfrit (NL-090-195) certificeret. FunCakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.

1
+
Tilføj til kurv